Bel: 06 - 511 244 37

Plannen om een huis te kopen?

Dan is het bekijken van uw financiële situatie één van de eerste stappen die u zult moeten nemen. Hoe duur kan het huis of het appartement van uw dromen zijn? Het is erg belangrijk dat u zich goed oriënteert, voordat u een hypotheek afsluit. Het is namelijk een grote en belangrijke beslissing. Uw Hypotheekadviseur kan u hierbij ondersteunen.

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. U heeft vast wel eens gehoord van een aflossingsvrije hypotheek, een spaarhypotheek of een krediethypotheek. Het kan echter veel tijd kosten om te kijken welke hypotheek het beste bij uw situatie past.

Persoonlijk advies

Uw Hypotheekadviseur helpt u bij het berekenen van uw hypotheek en houdt daarbij rekening met uw huidige persoonlijke situatie en met mogelijke veranderingen in de toekomst. De Hypotheekadviseur is op de hoogte van alle mogelijkheden, denkt met u mee en geeft u een betrouwbaar advies.

Hypotheekadvies via de webcam

Wilt u graag hypotheekadvies, maar heeft u geen tijd om de hypotheekadviseur te ontvangen? Geen probleem. Via de webcam staat Uw Hypotheekadviseur u graag te woord om u van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Klik hier om naar onze webcam pagina te gaan.

Wilt u graag een offerte of advies voor uw hypotheek, uw verzekering of over uw financiële planning?

Advies aanvragen
  • Michiel de Boer

    Prima hypotheek afgesloten via Richard Beuker. Al jaren onze adviseur. En opnieuw is dit voor ons het voordeligst.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5