Bel: 06 - 511 244 37

Onafhankelijk, scherp op de kosten en met behoud van kwaliteit

Uw Hypotheekadviseur doet zaken met bijna alle financiële instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, geldverstrekkers) voor het afsluiten van hypotheken, verzekeringen, kredieten en andere financiële producten. Het advies en de bemiddeling van Uw Hypotheekadviseur is gebaseerd op professionele ervaringen met deze aanbieders en op een nauwkeurige analyse van hun ruime productaanbod.

Vergoedingen voor Uw Hypotheekadviseur

Uw Hypotheekadviseur werkt niet op basis van provisie en is dus echt onafhankelijk. De beloning van Uw Hypotheekadviseur voor de dienstverlening aan u bestaat uit een vergoeding op basis van uurtarieven en/of vaste bedragen per handeling. Vooraf stelt Uw Hypotheekadviseur u daarvan op de hoogte en geeft hij u een inschatting van de kosten. De tarieven en in rekening gebrachte uren/handelingen krijgt u nadien overzichtelijk op een gespecificeerde factuur aangeleverd.

Meer informatie

Doordat Uw Hypotheekadviseur niet op provisie werkt, zijn de rentes en premies die de financiële instellingen berekenen vaak een stuk lager. De maatoplossing die Uw Hypotheekadviseur voor u uitzoekt, zal daarom scherp geprijsd zijn, zonder aan kwaliteit in te moeten leveren. Daarnaast zijn de vergoedingen die u aan Uw Hypotheekadviseur betaalt meestal aftrekbaar van de belasting. Uiteraard kan hij u daar in een persoonlijk gesprek alles over vertellen.

Neem voor meer informatie over de vergoedingen en mogelijkheden contact op.

Wilt u graag een offerte of advies voor uw hypotheek, uw verzekering of over uw financiële planning?

Advies aanvragen
  • Michiel de Boer

    Prima hypotheek afgesloten via Richard Beuker. Al jaren onze adviseur. En opnieuw is dit voor ons het voordeligst.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5